снимка pexelsКойто грък отиде на работа без отрицателен тест за ковид,

...
снимка pexelsКойто грък отиде на работа без отрицателен тест за ковид,
Коментари Харесай

До 1500 евро глоба за всеки грък, който отиде на работа без отрицателен тест за ковид

снимка pexels

Който грък отиде на работа без негативен тест за коронавирус, към този момент предстои на солена санкция. Санкциите се отнасят и за работодателите. 

По два пъти на седмица би трябвало да се тестват всички работещи в частния бранш, без значение от специалността им. От през днешния ден се правят всеобщи инспекции и в частните компании, съобщи.

За работодателите, позволили свои чиновник без тест санкцията е 500 евро на човек, а при позитивен резултат 1500 евро.

Нежелаещите да се тестват не се позволяват на работа от през днешния ден, съгласно предписание на гръцкото здравно министерство. Тестовете са безвъзмездни, както за държавните чиновници.

Под непоколебим надзор на управляващите е здравният статус на работещите в туризма. Масово в последните дни се имунизират младежите, което докара до разкриване на нови центрове за имунизация по островите.

Всеки ден се усилва броят на туристите, идващи в Гърция, оповестяват от министерството по туризъм. Само в границите на три дни три пъти се усилиха интернационалните полетите към остров Корфу.

Засилено идване на задгранични туристи регистрират туристическите организации на всички острови в Егейско море.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР